Ta del av vår kunskapsbank om tak

I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

Vi har precis uppdaterat vår kunskapsbank med flera nya intressanta ämnen.

I Takfix kunskapsbank om tak och takarbeten finns nyttig information.

Uppdaterad kunskapsbank om takarbeten

I samband med att man ska renovera eller byta ut takmaterialet på sitt tak så kan frågorna vara många. Men även kring hur man tar hand om sitt tak för att undvika skador och slitage samt kring hur taket på olika sätt kan förbättras kan man ha frågor. I kunskapsbanken kan du läsa om detta och mycket annat.

I de texter som vi nu har uppdaterat kunskapsbanken med kan du läsa om hur du kan öka säkerheten på ditt tak, varför takpapp är ett bra alternativ, hur du underhåller ditt tak på rätt sätt samt hur man ska tänka för att välja rätt takmaterial till taket.

Hjälp med takarbeten i Stockholm

En kunskapsbank om tak och takarbeten är ett bra sätt att få mer information om frågor som kan tänkas uppstå i samband med en takrenovering, en takomläggning eller skötseln av ett tak. Om man inte själv har den rätta kunskapen kring tak så kan det dock ändå vara bra att vända sig till en takfirma med sina frågor samt för hjälp med takarbeten.

Takfix utför många typer av takarbeten runt om i Stockholmsområdet. Vi kan hjälpa dig med allt från en hel takomläggning med tegelpannor, betongpannor, plåt eller takpapp till renoveringar av tak och takunderhåll. Vi kan även hjälpa till med att montera säkerhetsanordningar på taket som gör det säkert att vistas på taket. Hör av dig för att veta mer om våra tjänster och ta även gärna en titt i kunskapsbanken.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.