Ta del av vår kunskapsbank om tak

I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

Vi har precis uppdaterat vår kunskapsbank med flera nya intressanta ämnen.

I Takfix kunskapsbank om tak och takarbeten finns nyttig information.

Uppdaterad kunskapsbank om takarbeten

I samband med att man ska renovera eller byta ut takmaterialet på sitt tak så kan frågorna vara många. Men även kring hur man tar hand om sitt tak för att undvika skador och slitage samt kring hur taket på olika sätt kan förbättras kan man ha frågor. I kunskapsbanken kan du läsa om detta och mycket annat.

I de texter som vi nu har uppdaterat kunskapsbanken med kan du läsa om hur du kan öka säkerheten på ditt tak, varför takpapp är ett bra alternativ, hur du underhåller ditt tak på rätt sätt samt hur man ska tänka för att välja rätt takmaterial till taket.

Hjälp med takarbeten i Stockholm

En kunskapsbank om tak och takarbeten är ett bra sätt att få mer information om frågor som kan tänkas uppstå i samband med en takrenovering, en takomläggning eller skötseln av ett tak. Om man inte själv har den rätta kunskapen kring tak så kan det dock ändå vara bra att vända sig till en takfirma med sina frågor samt för hjälp med takarbeten.

Takfix utför många typer av takarbeten runt om i Stockholmsområdet. Vi kan hjälpa dig med allt från en hel takomläggning med tegelpannor, betongpannor, plåt eller takpapp till renoveringar av tak och takunderhåll. Vi kan även hjälpa till med att montera säkerhetsanordningar på taket som gör det säkert att vistas på taket. Hör av dig för att veta mer om våra tjänster och ta även gärna en titt i kunskapsbanken.

Nyhetsarkiv

 • Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

  Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

 • Vi är behöriga att sanera eternittak

  Det finns takarbeten som kräver en särskild kunskap och även särskild utbildning för att de ska gå säkert till. Ett exempel är när man ska utföra takarbeten på eternittak. Takfix har behörighet att sanera asbesttak.

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.