Sommarn är snart här - vad passar bättre än en takomläggning?

2018 har startat med stormsteg och med detta kommer även nya möjligheter. Det finns stora möjligheter för dig att lägga om taket lagom till sommarn.

Vi finns här för dig, som alltid, när det kommer till takrenovering eller omläggning av ditt tak. Vi kan även tillhandahålla rådgivning om vad och hur du kan gå till väga om du går i tankarna på att byta ditt tak. 

Läs mer här om vår takomläggning i Stockholm.

Det finns många olika varianter av tak och därför kan det ibland vara svårt att välja vad som passar just dig bäst. Kan det vara ett plåttak, tegeltak eller sedumtak? Ingen fara, även om djungeln är stor har vi koll och hjälper dig utifrån dina önskemål och krav. Vi vill att du ska känna att du är i säkra händer och att resultatet blir så som du vill att det ska bli.

Vi erbjuder inte bara tjänster inom takrenovering och takomläggning utan vi kan också hjälpa dig att underhålla ditt tak genom avvattning, sätta fågelpiggar, tvätta eller måla tak. Utöver taktjänster kan vi också erbjuda dig tjänster inom plåtslagning, vid fukt eller mögel. Det blir oftast billigare att renovera eller lägga om taken än att behöva laga det gång på gång.

 

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller går i tankarna att göra om ditt tak och behöver rådgivning. Vi finns här för dig och för att du ska känna dig nöjd.

Nyhetsarkiv

  • Takfix snöröjningsavtal

    När vinterns snö och is börjar täcka ditt område är det dags att ta ställning till hur du ska hantera dessa utmaningar. Takfix erbjuder skräddarsydda snöröjningsavtal som är utformade för att göra din vinter bekymmersfri och säker.

    Läs mer
  • Vad menas med takpapp

    Takpapp är ett vattentätt och slitstark material som har impregnerats med asfaltliknande petroleumtjära som används under takpannor eller som ensamstående takbeklädnad. Har du ett flackt eller väldigt lite lutande tak passar takpapp alldeles utmärkt att användas som ensam beklädnad av taket. Takpapp har använts för att skydda bostäder landet runt ända sedan 1700-talet. Från början tillverkades materialet i små kvadrater och var inte alls lika hållbart som dagens takpapp.Den yttre sidan som vetter mot solens stålar är förklädd med krossat skiffer som skyddar mot väder och ger takpappen en längre livslängd.

    Läs mer
  • Renovera taket och få ner energiförbrukningen

    Ingen har väll missat de höga elpriserna som sprider sig genom Sverige! Vi kan läsa på webben och i tidningar hur vi som bostadsägare kan effektivisera och med smarta knep spara in på energi för att få ner kostanden på hushållets energiförbrukning. Sällan pratar någon om fastighetens tak. Visst, det är en stor och dyrare investering, men taket på din fastighet finns där för att skydda och isolera året om och är en stor nyckelfaktor för att ge din bostad det skydd den behöver.

    Läs mer