Sommarn är snart här - vad passar bättre än en takomläggning?

2018 har startat med stormsteg och med detta kommer även nya möjligheter. Det finns stora möjligheter för dig att lägga om taket lagom till sommarn.

Vi finns här för dig, som alltid, när det kommer till takrenovering eller omläggning av ditt tak. Vi kan även tillhandahålla rådgivning om vad och hur du kan gå till väga om du går i tankarna på att byta ditt tak. 

Läs mer här om vår takomläggning i Stockholm.

Det finns många olika varianter av tak och därför kan det ibland vara svårt att välja vad som passar just dig bäst. Kan det vara ett plåttak, tegeltak eller sedumtak? Ingen fara, även om djungeln är stor har vi koll och hjälper dig utifrån dina önskemål och krav. Vi vill att du ska känna att du är i säkra händer och att resultatet blir så som du vill att det ska bli.

Vi erbjuder inte bara tjänster inom takrenovering och takomläggning utan vi kan också hjälpa dig att underhålla ditt tak genom avvattning, sätta fågelpiggar, tvätta eller måla tak. Utöver taktjänster kan vi också erbjuda dig tjänster inom plåtslagning, vid fukt eller mögel. Det blir oftast billigare att renovera eller lägga om taken än att behöva laga det gång på gång.

 

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller går i tankarna att göra om ditt tak och behöver rådgivning. Vi finns här för dig och för att du ska känna dig nöjd.

Nyhetsarkiv

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.