Sommarn är snart här - vad passar bättre än en takomläggning?

2018 har startat med stormsteg och med detta kommer även nya möjligheter. Det finns stora möjligheter för dig att lägga om taket lagom till sommarn.

Vi finns här för dig, som alltid, när det kommer till takrenovering eller omläggning av ditt tak. Vi kan även tillhandahålla rådgivning om vad och hur du kan gå till väga om du går i tankarna på att byta ditt tak. 

Läs mer här om vår takomläggning i Stockholm.

Det finns många olika varianter av tak och därför kan det ibland vara svårt att välja vad som passar just dig bäst. Kan det vara ett plåttak, tegeltak eller sedumtak? Ingen fara, även om djungeln är stor har vi koll och hjälper dig utifrån dina önskemål och krav. Vi vill att du ska känna att du är i säkra händer och att resultatet blir så som du vill att det ska bli.

Vi erbjuder inte bara tjänster inom takrenovering och takomläggning utan vi kan också hjälpa dig att underhålla ditt tak genom avvattning, sätta fågelpiggar, tvätta eller måla tak. Utöver taktjänster kan vi också erbjuda dig tjänster inom plåtslagning, vid fukt eller mögel. Det blir oftast billigare att renovera eller lägga om taken än att behöva laga det gång på gång.

 

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller går i tankarna att göra om ditt tak och behöver rådgivning. Vi finns här för dig och för att du ska känna dig nöjd.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.