Sommarn är snart här - vad passar bättre än en takomläggning?

2018 har startat med stormsteg och med detta kommer även nya möjligheter. Det finns stora möjligheter för dig att lägga om taket lagom till sommarn.

Vi finns här för dig, som alltid, när det kommer till takrenovering eller omläggning av ditt tak. Vi kan även tillhandahålla rådgivning om vad och hur du kan gå till väga om du går i tankarna på att byta ditt tak. 

Läs mer här om vår takomläggning i Stockholm.

Det finns många olika varianter av tak och därför kan det ibland vara svårt att välja vad som passar just dig bäst. Kan det vara ett plåttak, tegeltak eller sedumtak? Ingen fara, även om djungeln är stor har vi koll och hjälper dig utifrån dina önskemål och krav. Vi vill att du ska känna att du är i säkra händer och att resultatet blir så som du vill att det ska bli.

Vi erbjuder inte bara tjänster inom takrenovering och takomläggning utan vi kan också hjälpa dig att underhålla ditt tak genom avvattning, sätta fågelpiggar, tvätta eller måla tak. Utöver taktjänster kan vi också erbjuda dig tjänster inom plåtslagning, vid fukt eller mögel. Det blir oftast billigare att renovera eller lägga om taken än att behöva laga det gång på gång.

 

Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar på eller går i tankarna att göra om ditt tak och behöver rådgivning. Vi finns här för dig och för att du ska känna dig nöjd.

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.