Se över ditt tak med en takbesiktning

Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

Med en takbesiktning i Stockholm får man reda på takets skick.

Läs mer också här om våra tjänster inom takbesiktning i Stockholm

Så går takbesiktningen till

Om du misstänker att ditt tak på huset i Stockholm skulle behöva en renovering eller kanske helt läggas om med nya takpannor eller annat takmaterial kan det vara bra att ta hjälp med en takbesiktning för att se vilket skick som taket egentligen är i.

När vi utför en takbesiktning i Stockholm går vi igenom taket för att se om det finns några skador som skulle behöva åtgärdas. Det kan exempelvis vara att det finns sprickor, skador orsakade av rost eller takpannor som har gått sönder.

Vid en takbesiktning kan det alltså visa sig att en renovering av delar av taket med byte av material behövs. Det kan också vara så att man måste byta ut hela taket, vilket ibland kan vara den bästa lösningen. Vid en takomläggning får man ett nytt tak som kommer att hålla under många år framöver.

Efter den genomförda besiktningen på ditt tak i Stockholm får du en rapport med förslag på vad som behöver fixas på taket samt kostnadsuppskattning på att åtgärda problemen.

Takbesiktning i Stockholm

Man kan själv se över sitt tak i Stockholm, men för att vara på den säkra sidan och verkligen få reda på takets skick kan det vara bra att vända sig till en kunnig takfirma för hjälp med takbesiktningen. Läs mer här på vår hemsida om våra tjänster inom takbesiktning och andra takarbeten i Stockholm och hör av dig för att boka din hjälp.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?