Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

Hyr fasadställning - modulställning

De modulära byggnadsställningarna är prisvärda, flexibla och snabbt monterade.

Dessa ställningar är typkontrollerad av RISE, före detta SP.

En aluminiumvariant av modulställningen finns också. Den är identisk i sin konstruktion, men är avsevärt lägre i vikt. Detta är att föredra när man ska montera på mer känsliga underlag eller om fasadställningarna behöver bäras längre sträckor. Läs mer om att hyra och montering av ställning i Stockholm.

Ramställningar för snabba och flexibla fasadställningar

Ramställningarna är marknadsledande sedan flera decennier. De har bara sex komponenter, vilket gör monteringen logisk och samtidigt säker. De går snabbt att ställa upp tack vara kilkopplingar, bajonettfattningar, sprintar och minimalt med skruvande. Konstruktionen är oslagbart lätt, men samtidigt robust och stabil, den uppfyller nästan vilka krav som helst.

Programvara som gör arbetet enkelt

Ni kan även hyra fasadställningar och montera själva. För detta kan vi erbjuda programvara som automatiskt genererar ett förslag utifrån angiven storlek på byggnad. Förslaget kan sedan anpassas och modifieras. T.ex. kan en fasadställning kompletteras med trapptorn och intagsbryggor och facklängder kan justeras. Den färdiga lösningen presenteras som 2D eller 3D-ritningar och materiallistor exporteras.

De finns även en variant i form av ett kraftfullt plug-in till AutoCAD med alla vanliga ställningskomponenter.

Vi hjälper dig när du vill hyra byggställning i Stockholm

Som ställningsuthyrare i Stockholm har vi lärt oss att arbeta snabbt och säkert. Vi kan med våra ställningssystem erbjuda nästan obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?