Nu hyr vi ut byggställningar i Stockholm

Vi erbjuder nu såväl modulställningar som ramställningar, i stål eller aluminium när ni behöver hyra ställning i Stockholm. Vi kan hjälpa er med montering eller så kan ni montera själva. Om ni önskar att vi hjälper till med montering så är det bra att veta att ni kan få ROT-avdrag för arbetet. Om ni önskar montera själva så har vi tillgång till programvara som gör jobbet enkelt och säkert.

Hyr fasadställning - modulställning

De modulära byggnadsställningarna är prisvärda, flexibla och snabbt monterade.

Dessa ställningar är typkontrollerad av RISE, före detta SP.

En aluminiumvariant av modulställningen finns också. Den är identisk i sin konstruktion, men är avsevärt lägre i vikt. Detta är att föredra när man ska montera på mer känsliga underlag eller om fasadställningarna behöver bäras längre sträckor. Läs mer om att hyra och montering av ställning i Stockholm.

Ramställningar för snabba och flexibla fasadställningar

Ramställningarna är marknadsledande sedan flera decennier. De har bara sex komponenter, vilket gör monteringen logisk och samtidigt säker. De går snabbt att ställa upp tack vara kilkopplingar, bajonettfattningar, sprintar och minimalt med skruvande. Konstruktionen är oslagbart lätt, men samtidigt robust och stabil, den uppfyller nästan vilka krav som helst.

Programvara som gör arbetet enkelt

Ni kan även hyra fasadställningar och montera själva. För detta kan vi erbjuda programvara som automatiskt genererar ett förslag utifrån angiven storlek på byggnad. Förslaget kan sedan anpassas och modifieras. T.ex. kan en fasadställning kompletteras med trapptorn och intagsbryggor och facklängder kan justeras. Den färdiga lösningen presenteras som 2D eller 3D-ritningar och materiallistor exporteras.

De finns även en variant i form av ett kraftfullt plug-in till AutoCAD med alla vanliga ställningskomponenter.

Vi hjälper dig när du vill hyra byggställning i Stockholm

Som ställningsuthyrare i Stockholm har vi lärt oss att arbeta snabbt och säkert. Vi kan med våra ställningssystem erbjuda nästan obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Nyhetsarkiv

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.