Nu hjälper vi dig med din fasad också!

Som proffs på tak får vi också en hel del frågor om fasadarbeten och givetvis utför vi det också.

Fasadtvätt är en vinst ur många aspekter då det blir vackrare fasader som håller längre. Det är skonsamt för såväl din byggnad som för miljön. Och man förhindrar påväxten av mögel och andra beläggningar.

Läs mer om Fasadtvätt

Fasadmålning är ett stort projekt och därför hjälper vi dig gärna på Takfix AB. För att skydda sitt hus är det viktigt att man utför fasadmålning med jämna mellanrum. Eftersom till exempel trähus har en tendens att flagna färg efter några år det viktigt att man använder sig av rätt färg för att förebygga slitage i förtid

Läs mer om Fasadmålning

Som alltid ser vi till att hålla våra priser låga så att det ska vara prisvänligt för dig som kund också. Ta en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa med ditt nästa fasadprojekt i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.