Hyr ställning hos oss på Takfix!

Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.

Läs mer om våra tjänster inom att hyra byggställning i Stockholm

Trygg och säkert val med Layher byggställningar

Vi hyr ut Layher byggställningar och fasadställningar som uppfyller Arbetsmiljöverkets och RISE’s föreskrifter. Vi erbjuder både modulställningar och ramställningar, i stål eller aluminium. Vi på Takfix tar oss an ett helhetsansvar och hjälper er med montering och dimensionering. Vi monterar upp till 9 meter höga ställningar och som privatperson kan ni få ROT-avdrag för arbetet.

 

Hyra modulställning och ramställning i Stockholm

Våra olika typer av ställningar har olika egenskaper och fördelar. De modulära ställningarna är prisvärda, flexibla och går snabbt att montera. Vanliga arbetsområden för modulställningar är byggarbetsplatser, vid takbyte och takrenovering samt för ett stabilt underrede vid byggande av läktare och scener. Ramställningen är en populär ställning och har varit marknadsledande sedan flera år tillbaka. Ramställningen har endast sex komponenter vilket gör monteringen lätthanterlig och säker. Konstruktionen är lätt och ergonomisk fördelaktig, samtidigt som den är stabil och robust.

 

Programvara som kvalitetssäkrar arbetet

Takfix kvalitetssäkrar alla kvalificerade ställningsuppdrag med ett beräkningsprogram så det vi bygger fyller sin funktion samt att vi följer de säkerhetskrav som finns. Lösningar kan därefter anpassas och ändras om, till exempel kan en fasadställning kompletteras med trapptorn och intagsbryggor och facklängder kan justeras. Den färdiga lösningen presenteras som 2D eller 3D-ritningar och materiallistor exporteras.

 

Kontakta oss för byggnadsställning i Stockholm

Är du i behov av att hyra ställning i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig. Som ställningsuthyrare har vi lärt oss att arbeta snabbt och säkert och med våra flexibla ställningssystem kan vi erbjuda nästan obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden.

Nyhetsarkiv

 • Boka in din takläggare för 2021 redan nu!

  Vi är nu inne i 2021 och vi på Takfix vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Du som har planer på att lägga om taket i vår är det hög tid att redan nu boka in din takläggare. Det har blivit allt mer populärt att byta tak under våren vilket gör att efterfrågan på takläggare snabbt skjuter i höjden. Genom att vara ute i god tid ser du till att du får din takomläggning gjord innan sommarens varma dagar!

 • Faror med snötäckta tak

  Nu är vi inne i slutet av december månad och såhär under vinterhalvåret kan det samlas mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.

 • Så tar du hand om sedumtaket under vintern

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och snart väntar mörkare dagar, kyla och snö. När det kommer till sedumtak finns det särskilda skötselråd att följa under vintertid för att se till att sedumplantorna mår så bra som möjligt under hela vinterhalvåret.

 • Takskottning inför vintern 2020/2021

  Vi är nu inne i mitten av oktober månad vilket innebär att det nu är hög tid att börja planera in vinterns snöskottning på tak i Stockholm. Vinter blir det alltid och snön kommer oftast olägligt! Därför kan det vara en god idé att ligga steget före och redan nu boka in ett abonnemang för takskottning i Stockholm inför vinter 2020/2021.

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.