Hyr ställning hos oss på Takfix!

Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.

Läs mer om våra tjänster inom att hyra byggställning i Stockholm

Trygg och säkert val med Layher byggställningar

Vi hyr ut Layher byggställningar och fasadställningar som uppfyller Arbetsmiljöverkets och RISE’s föreskrifter. Vi erbjuder både modulställningar och ramställningar, i stål eller aluminium. Vi på Takfix tar oss an ett helhetsansvar och hjälper er med montering och dimensionering. Vi monterar upp till 9 meter höga ställningar och som privatperson kan ni få ROT-avdrag för arbetet.

 

Hyra modulställning och ramställning i Stockholm

Våra olika typer av ställningar har olika egenskaper och fördelar. De modulära ställningarna är prisvärda, flexibla och går snabbt att montera. Vanliga arbetsområden för modulställningar är byggarbetsplatser, vid takbyte och takrenovering samt för ett stabilt underrede vid byggande av läktare och scener. Ramställningen är en populär ställning och har varit marknadsledande sedan flera år tillbaka. Ramställningen har endast sex komponenter vilket gör monteringen lätthanterlig och säker. Konstruktionen är lätt och ergonomisk fördelaktig, samtidigt som den är stabil och robust.

 

Programvara som kvalitetssäkrar arbetet

Takfix kvalitetssäkrar alla kvalificerade ställningsuppdrag med ett beräkningsprogram så det vi bygger fyller sin funktion samt att vi följer de säkerhetskrav som finns. Lösningar kan därefter anpassas och ändras om, till exempel kan en fasadställning kompletteras med trapptorn och intagsbryggor och facklängder kan justeras. Den färdiga lösningen presenteras som 2D eller 3D-ritningar och materiallistor exporteras.

 

Kontakta oss för byggnadsställning i Stockholm

Är du i behov av att hyra ställning i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig. Som ställningsuthyrare har vi lärt oss att arbeta snabbt och säkert och med våra flexibla ställningssystem kan vi erbjuda nästan obegränsade variationsmöjligheter när det gäller montage och användningsområden.

Nyhetsarkiv

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.

 • Hyr ställning hos oss på Takfix!

  Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.

 • Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

  Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.