Hjälp med snöröjning till vintern

Vi på Takfix hjälper dig med snöröjning till vintern.

I Sverige kan det förekomma mycket snö när man minst anar det, vilket kan medföra en hel del risker. Om man exempelvis har tak som har dåligt skick och isolering kan istappar bildas runt stuprör. Vilket i sin tur kan orsaka olyckor på fotgängare. Vi ser därför till att du får hjälp med snöröjning i Stockholm för att minska riskerna. 

 

Snöröjning är viktigt ur flera aspekter

 

Snön kan både vara trevligt och mysigt. Många tycker att en vinter med mycket snö är en bra vinter. Det finns dock ett flertal risker med för mycket snö. Om taket utsätts för tung belastning kan snön och isen falla ner när temperaturen blir högre och det smälter. Detta kan innebära att personer under taket kan få det över sig. Takfix hjälper dig på plats att skotta snö när det behövs för att undvika skador.

 

Förberedd dig

 

Så fort vintern har anlänt och den första snön är kommen så blir efterfrågan på takskottare hög. Se därför till att boka in din hjälp redan nu, för att få hjälp när snön väl kommer när du minst anar det. När du anlitar oss skottar vi bort snö från tak och avlägsnar istappar på ett effektivt och säkert sätt. För att undvika olyckor ser vi även till att montera upp snöräcken och snöglidhinder med infästningar.

 

Vi rekommenderar inte att du sköter takskottningen själv då det kan vara mycket farligt utan tidigare erfarenhet eller kompetens. Takskottning sker oftast på en hög höjd och allvarliga skador kan inträffa om något går fel. Vi har en utbildad personal inom taksäkerhet med licenser för att kunna utföra takskottning och snöröjning säkert.

 

Kontakta oss för att ta reda på mer!

 

Säkra vintern genom att anlita oss så sköter vi snöröjningen och takskottningen i Stockholm. Vi har kostnadsfria offerter för kontinuerlig takskottning under vintern. Vi har även snö jour där vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet.

Nyhetsarkiv