Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

Takfix utför både takrenovering och takomläggning i Stockholm.

Läs mer också här våra tjänster i Stockholm inom takrenovering och takomläggning

Takrenoveringar och takomläggningar

Ett tak kan förväntas hålla i många år, men med tiden gör ändå vädret med vind, regn och snö att ett tak slits ut. Det kan då bli dags för att renovera delar av taket eller att göra en hel takomläggning. Hur länge ett tak håller beror både vilken typ av takmaterial som man har på sitt tak och på hur väderförhållanden är på den specifika platsen.

Efter att vi har sett över ditt tak kan det sedan alltså bli så att det rätta valet är en takrenovering eller en hel takomläggning. Vid en takrenovering byter vi ut sådana delar av taket som är i ett dåligt skick. Det kan vara bra att regelbundet se över sitt tak och ta hjälp med en takrenovering innan problemen på taket blir för stora.

Vid en takomläggning byter vi istället ut hela taket. Vi monterar även hängrännor, stuprör, vindskivor och annat som hör taket till. Vilken typ av material som man ska ha på sitt tak i Stockholm beror både på förutsättningarna för det specifika taket, samt på den egna smaken. Vi anlägger tak med bland annat plåt, betongpannor och tegelpannor.

Takarbeten i Stockholm

När man vill ha hjälp med hantverksarbete under sommartiden kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka. Läs mer här på vår hemsida om våra takarbeten i Stockholm och hör av dig för att boka sommarens takrenovering eller takomläggning.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?