Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

Takfix utför både takrenovering och takomläggning i Stockholm.

Läs mer också här våra tjänster i Stockholm inom takrenovering och takomläggning

Takrenoveringar och takomläggningar

Ett tak kan förväntas hålla i många år, men med tiden gör ändå vädret med vind, regn och snö att ett tak slits ut. Det kan då bli dags för att renovera delar av taket eller att göra en hel takomläggning. Hur länge ett tak håller beror både vilken typ av takmaterial som man har på sitt tak och på hur väderförhållanden är på den specifika platsen.

Efter att vi har sett över ditt tak kan det sedan alltså bli så att det rätta valet är en takrenovering eller en hel takomläggning. Vid en takrenovering byter vi ut sådana delar av taket som är i ett dåligt skick. Det kan vara bra att regelbundet se över sitt tak och ta hjälp med en takrenovering innan problemen på taket blir för stora.

Vid en takomläggning byter vi istället ut hela taket. Vi monterar även hängrännor, stuprör, vindskivor och annat som hör taket till. Vilken typ av material som man ska ha på sitt tak i Stockholm beror både på förutsättningarna för det specifika taket, samt på den egna smaken. Vi anlägger tak med bland annat plåt, betongpannor och tegelpannor.

Takarbeten i Stockholm

När man vill ha hjälp med hantverksarbete under sommartiden kan det vara bra att vara ute i god tid med att boka. Läs mer här på vår hemsida om våra takarbeten i Stockholm och hör av dig för att boka sommarens takrenovering eller takomläggning.

Nyhetsarkiv

 • Så tar du hand om sedumtaket under vintern

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och snart väntar mörkare dagar, kyla och snö. När det kommer till sedumtak finns det särskilda skötselråd att följa under vintertid för att se till att sedumplantorna mår så bra som möjligt under hela vinterhalvåret.

 • Takskottning inför vintern 2020/2021

  Vi är nu inne i mitten av oktober månad vilket innebär att det nu är hög tid att börja planera in vinterns snöskottning på tak i Stockholm. Vinter blir det alltid och snön kommer oftast olägligt! Därför kan det vara en god idé att ligga steget före och redan nu boka in ett abonnemang för takskottning i Stockholm inför vinter 2020/2021.

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.

 • Hyr ställning hos oss på Takfix!

  Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.