Grästak & Sedum - Efterfrågan och intresset förväntas öka markant kommande år!

Ta en kontakt så berättar vi mer om Sedumtak i Stockholm och de övriga tjänster på tak vi erbjuder.

Sedum är en grupp fetbladsväxter som är hållbara och inte kräver någon särskild skötsel, möjligen kan man behöva gödsla vid några tillfällen.

Växterna skiftar i rött, grönt och gult och med årstiderna kommer hela taket att skifta i färg. En av anledningarna till att man jobbar med sedumtak är ofta att dagvattennätet är belastat och sedumtak fördröjer avrinningen.

Växtmattorna rullas ut på en speciell gummimatta och miljömässigt är fördelarna flera. Taken tar upp koldioxid, bidrar till den biologiska mångfalden och minskar den förhöjda temperaturen som kan bli i stadsmiljön på sommaren.

Bland de olika takbeläggningar vi jobbar med är sedumtak / gröna tak en särskild nisch där vi kontinuerligt jobbar med kompetensutveckling för att kunna ha bra erbjudanden och garantier till dig som kund.

Ta en kontakt så berättar vi mer om Sedumtak i Stockholm och de övriga tjänster på tak vi erbjuder. Vi vänder oss både till privata och kommersiella fastighetsägare som är måna om sina tak.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.

 • Takfix arbetar med takfönster från Velux

  När man ska installera ett takfönster på sitt hus i Stockholm så finns det en del som är bra att tänka på för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt.

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.