Gör taket redo för hösten med takservice

Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

Ett sätt att göra taket redo för hösten är att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm.

Läs mer också här om takservice och takunderhåll i Stockholm

Det här är takservice och takunderhåll i Stockholm

Under hösten så utsätts taket vanligen för hårdare väder än under sommarhalvåret. Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm ser man till att taket är redo inför hösten. Vid den här typen av underhåll så rensar vi taket och gör rent det från sådant som löv och grenar som kan ha fastnat. Vid takservicen så ser vi även över taket för att se om det finns några skavanker som skulle kunna ställa till med problem.

Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm kan man upptäcka om taket är skadat på något sätt så att dessa delar av taket kan bytas ut innan skadorna blir större. Det kan exempelvis vara takpannor som är sönder eller plåt på taket som inte är helt.

För att vara säker på att man håller sitt tak i Stockholm i ett så bra skick som möjligt kan en idé vara att ta regelbunden hjälp med service och underhåll. Ett sätt att göra det är att teckna ett avtal för takservice och takunderhåll.

Takservice, takunderhåll och andra takarbeten i Stockholm

Förutom takservice och takunderhåll kan vi på Takfix även hjälpa dig med en hel takomläggning, takrenovering eller montering av taksäkerhet. Vi erbjuder även taktvättning för att hålla taket rent och i ett bra skick. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.