Gör taket redo för hösten med takservice

Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

Ett sätt att göra taket redo för hösten är att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm.

Läs mer också här om takservice och takunderhåll i Stockholm

Det här är takservice och takunderhåll i Stockholm

Under hösten så utsätts taket vanligen för hårdare väder än under sommarhalvåret. Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm ser man till att taket är redo inför hösten. Vid den här typen av underhåll så rensar vi taket och gör rent det från sådant som löv och grenar som kan ha fastnat. Vid takservicen så ser vi även över taket för att se om det finns några skavanker som skulle kunna ställa till med problem.

Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm kan man upptäcka om taket är skadat på något sätt så att dessa delar av taket kan bytas ut innan skadorna blir större. Det kan exempelvis vara takpannor som är sönder eller plåt på taket som inte är helt.

För att vara säker på att man håller sitt tak i Stockholm i ett så bra skick som möjligt kan en idé vara att ta regelbunden hjälp med service och underhåll. Ett sätt att göra det är att teckna ett avtal för takservice och takunderhåll.

Takservice, takunderhåll och andra takarbeten i Stockholm

Förutom takservice och takunderhåll kan vi på Takfix även hjälpa dig med en hel takomläggning, takrenovering eller montering av taksäkerhet. Vi erbjuder även taktvättning för att hålla taket rent och i ett bra skick. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Så utför du säker takskottning i vinter

  Vinterhalvåret har nu anlänt. När mycket snö faller ned och samlas på taket kan det bli nödvändigt med en takskottning. För att takskottningen ska gå säkert till finns det dock en del som det är bra att tänka på.

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.

 • Undvik vinterns risker med snörasskydd

  Hösten är här och vintern närmar sig. När mycket snö under vintern samlas på taket kan det finnas en risk att den faller ned mot marken. Genom att montera taksäkerhet kan du undvika risken för olyckor i vinter. Takfix monterar taksäkerhet runt om i Stockholm.

 • Tillökning i vår kunskapsbank om byggställningar

  I vår kunskapsbank kan du nu få reda på vad det kostar att låta bygga en ställning, om du själv kan vara med i monteringsarbetet, och hur du kan veta att byggställningen är godkänd och säker.

 • Dags att boka vinterns takskottning i Stockholm

  Även om vintern kanske känns långt borta så går tiden fort och det kan vara bra att redan nu tänka på att boka in sin hjälp med takskottning i Stockholm inför vintern.