Gör taket redo för hösten med takservice

Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

Ett sätt att göra taket redo för hösten är att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm.

Läs mer också här om takservice och takunderhåll i Stockholm

Det här är takservice och takunderhåll i Stockholm

Under hösten så utsätts taket vanligen för hårdare väder än under sommarhalvåret. Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm ser man till att taket är redo inför hösten. Vid den här typen av underhåll så rensar vi taket och gör rent det från sådant som löv och grenar som kan ha fastnat. Vid takservicen så ser vi även över taket för att se om det finns några skavanker som skulle kunna ställa till med problem.

Genom att ta hjälp med takservice och takunderhåll i Stockholm kan man upptäcka om taket är skadat på något sätt så att dessa delar av taket kan bytas ut innan skadorna blir större. Det kan exempelvis vara takpannor som är sönder eller plåt på taket som inte är helt.

För att vara säker på att man håller sitt tak i Stockholm i ett så bra skick som möjligt kan en idé vara att ta regelbunden hjälp med service och underhåll. Ett sätt att göra det är att teckna ett avtal för takservice och takunderhåll.

Takservice, takunderhåll och andra takarbeten i Stockholm

Förutom takservice och takunderhåll kan vi på Takfix även hjälpa dig med en hel takomläggning, takrenovering eller montering av taksäkerhet. Vi erbjuder även taktvättning för att hålla taket rent och i ett bra skick. Hör gärna av dig för att veta mer om våra takarbeten i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.

 • Gör taket redo för hösten med takservice

  Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.