Fördelar med fasadrengöring till ditt hus i Stockholm

Att göra rent sin fasad är kanske något som många inte prioriterar, men faktum är att en ren fasad har ett flertal fördelar.

Fasadrengöring

Takfix gör fasadrengöringar runt om i Stockholmsområdet.

Hel fasad med fasadrengöring i Stockholm

En fasad för utstå mycket på grund av väder och vind och med tiden kan sådant som smuts och växter, exempelvis alger, få fäste på din fasad. En fasadrengöring kan då så småningom bli nödvändig på ditt hus i Stockholm.

En fasadrengöring har den fördelen att fasaden blir fin till utseendet, men framför allt så blir avrinningen av vatten bättre på fasaden vilket gör att den torkar snabbare. Med en fasad som torkar snabbt kan man undvika problem med fukt och mögel.

Om man gör en fasadrengöring med jämna mellanrum så slits också fasaden på villan i Stockholm mindre än om man låter smutsen och växtligheten ta över. Det kan göra att du drar ut mer på den tid som går innan du måste byta ut eller renovera din fasad.

Att med jämna mellanrum se över sin fasad till sitt hem i Stockholm och hålla den ren har alltså ett flertal fördelar förutom att fasaden ser fräschare ut.

 

Nyhetsarkiv

 • Dags att boka takomläggningen i Stockholm

  April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

 • Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

  Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

 • Vi mossbehandlar ditt tak i Stockholm

  Att ta hand om sitt tak är viktigt för att hållbarheten ska vara så lång som möjligt. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som förlänger takets livslängd är rengöring och mossbehandling av tak.

 • Faror med mycket snö på taket

  Under vinterhalvåret samlas ibland mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.