Fördelar med fasadrengöring till ditt hus i Stockholm

Att göra rent sin fasad är kanske något som många inte prioriterar, men faktum är att en ren fasad har ett flertal fördelar.

Fasadrengöring

Takfix gör fasadrengöringar runt om i Stockholmsområdet.

Hel fasad med fasadrengöring i Stockholm

En fasad för utstå mycket på grund av väder och vind och med tiden kan sådant som smuts och växter, exempelvis alger, få fäste på din fasad. En fasadrengöring kan då så småningom bli nödvändig på ditt hus i Stockholm.

En fasadrengöring har den fördelen att fasaden blir fin till utseendet, men framför allt så blir avrinningen av vatten bättre på fasaden vilket gör att den torkar snabbare. Med en fasad som torkar snabbt kan man undvika problem med fukt och mögel.

Om man gör en fasadrengöring med jämna mellanrum så slits också fasaden på villan i Stockholm mindre än om man låter smutsen och växtligheten ta över. Det kan göra att du drar ut mer på den tid som går innan du måste byta ut eller renovera din fasad.

Att med jämna mellanrum se över sin fasad till sitt hem i Stockholm och hålla den ren har alltså ett flertal fördelar förutom att fasaden ser fräschare ut.

 

Nyhetsarkiv

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.

 • Gör taket redo för hösten med takservice

  Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.