Fönstermålning i Stockholm

Ett hus kan se gammalt och dystert ut med fönster som har tappat färg. Se till att ge dina fönster en nymålad uppfräschning.

I dem flesta fallen sparar du även pengar på att måla fönsterna istället för att köpa nya.

Är du sugen på att måla om dina fönster, men har inte tid och kunskapen för det? Vi på Takfix har en lång erfarenhet av fönstermålning i Stockholm och hjälper dig mer än gärna. Vi målar fönster som håller länge!

 

Få hjälp med fönstermålning

 Det är inte alltid lätt att utföra arbeten man inte är så insatt i, det brukar oftast vara mer komplicerat än vad man tror. Se därför till att anlita en firma som kan sköta det med skicklighet och noggrannhet men som framförallt har tålamod. Takfix ser till att sköta din fönstermålning och med vår goda kunskap kan vi säkerhetsställa så att allt sker korrekt till. Detta kan vi göra genom att exempelvis skydda träet på fönstret från fukt. För att utföra en noggrann fönstermålning bör fönsterramarnas utsida, insida, undersida och mellanutrymme målas. Gammal färg bör även tas bort samtidigt som alla ytor ska vara rengjorde innan målandet börjar.

 

Då vet du att fönstermålning kan vara aktuellt

 Både ditt hus och dina fönster blir utsatta för olika väderförhållanden varje dag. Se därför till att regelbundet underhålla dem för att bevara dess skick. Om du märker att sprickor börja dyka upp i träet och att gammal färg börjar lossna kan en ny fönstermålning vara rätt i tid. Skulle synliga skavanker på de målade ytorna komma fram bör en fönstermålning göras direkt. Detta beror på att virket kan löpa stor risk att skadas när det saknar egenskapen målarfärgen utgör. Sammanfattningsvis tappar oftast fönster sin målarfärg när fukt uppstår, därför bör du alltid se över fönstrets skick då vädret sliter på fönstrets beläggningar.

 

Kontakts oss så hjälper vi dig med att måla dina fönster professionellt och med färg av kvalité för att skydda träet från fukt. Vi använder oss av snabbtorkad färg som ger en halvblank och tålig yta som skyddar dina fönster och fönsterbleck.

Nyhetsarkiv