Erfarna takläggare i Stockholm

Vi utför arbete som takläggare åt både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

När du anlitar oss som takläggare kan du känna dig trygg. Våra takläggare är experter på både takläggning och takrenoveringar. Med en lång erfarenhet inom branschen kan vi garantera hög kvalité och trygga lösningar på både service och arbete.

 

Anlita en takläggare i tid

Om du misstänker att ditt tak börjar bli gammalt, slitet eller skadat kan livslängden snart ta slut. Därför bör du anlita en takläggare i tid för eventuell reparation. Våra takläggare hjälper dig med att utföra en noggrann analys och förslag på åtgärder. En takläggning är ofta en stor investering som kan kosta en del pengar, men man sparar oftast detta i längden samtidigt som värdet höjs på fastigheten.

 

Hjälp med planering

Vi hjälper både privatpersoner och villaägare med planering i form av helhetslösningar från första besök till färdigt tak. Detta inkluderar allt ifrån enkel takskötsel och rengöring till ett komplett takbyte med ev krav på bygglov och taksäkerhetsinstallationer. Vi hjälper dig helt enkelt från början till slut när du ska byta tak.

 

Kompetens

Vi värdesätter vår personals kompetens väldigt högt. Deras kunskap är vår styrka, därför behöver alla medarbetare uppfylla våra krav kring erfarenhet och utbildning. Vi prioriterar alltid kundens behov och ser till att det blir uppfyllt. Vi vill att alla kunder ska känna sig trygga i att anlita oss. Både utifrån vår kompetens och våra rekommenderade arbetssätt. Men även utifrån våra moderna redskap och ordentliga skyddsutrustning.

 

Miljö i fokus på alla våra arbeten

Vi tycker det är viktigt att man arbetar miljövänligt. Vi har därför satt upp höga krav på vårt arbete för att gynna vår miljö. Vår utrustning i form av verktyg och maskiner är alla av toppkvalité. Samtidigt som det är miljövänligt och kostnadseffektivt.  

 

Tveka inte på att kontakta oss om du behöver hjälp med takläggning, renovering och reparationer av tegel, plåt och papptak.

Nyhetsarkiv

  • Renovera taket och få ner energiförbrukningen

    Ingen har väll missat de höga elpriserna som sprider sig genom Sverige! Vi kan läsa på webben och i tidningar hur vi som bostadsägare kan effektivisera och med smarta knep spara in på energi för att få ner kostanden på hushållets energiförbrukning. Sällan pratar någon om fastighetens tak. Visst, det är en stor och dyrare investering, men taket på din fastighet finns där för att skydda och isolera året om och är en stor nyckelfaktor för att ge din bostad det skydd den behöver.

  • Så vet du att det är dags för takomläggning

    Alla tak behöver förr eller senare bytas ut. Hur lång livslängd ett tak har beror på flera olika faktorer. Det som påverkar är bland annat vilket material taket är i.

  • Solceller och takrenovering

    Allt fler hushåll har tagit steget till solenergi och installerat solceller på sina fastigheters tak.