Dags att boka takomläggningen i Stockholm

April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

Våren passar bra till en takomläggning i Stockholm.

Läs mer här om våra tjänster inom takpapp, papptak & takomläggning i Stockholm

Våren passar bra för takomläggningar

Våren och sommaren är en bra tid för en takomläggning i Stockholm av den anledningen att temperaturerna har blivit högre och vädret generellt är bättre än under vinterhalvåret. När våren och sommaren kommer har man själv kanske också lite mer tid att ägna åt förbättringar på huset.

Inför en takomläggning i Stockholm ser man över takets skick för att veta vad som behövs göras. Vi kan hjälpa dig med en besiktning som resulterar i att vi vet vad som behövs göras på taket. Beroende på skicket kan det alltså röra sig om en takrenovering eller en hel takomläggning på ditt hus. Många gånger kan det löna sig att direkt byta hela taket.

Att göra en takomläggning på ditt hus i Stockholm för med sig flera positiva effekter. För det första är takomläggningen en investering som gör att skyddet mot väder och vind blir bättre. Sedan får huset också ett finare utseende efter en takomläggning. Takomläggningen kan på det viset lyfta hela husets känsla.

Takomläggningar och annat i Stockholm

Eftersom vädret blir bättre när våren och sommaren kommer kan det vara så att det är många som vill ha hjälp med olika typer av hantverksarbeten. Att planera in sin takomläggning i Stockholm i tid och kontakta oss redan nu kan därför vara bra.

Förutom takomläggningar och takrenoveringar kan vi på Takfix även hjälpa dig med allt från taktvätt och fasadtvätt till målning av tak och fasader. Hör gärna av dig för din hjälp eller för att veta mer om våra tjänster i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Takfix utför takläggning på industritak i Stockholm

  Vi på Takfix utför många typer av takarbeten i Stockholm åt både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Du visste väl att vi erbjuder taktjänster till dig som har ett industritak i Stockholm?

 • Takfix har garanti på takbyten

  När man investerar på sitt hus genom att anlita en takfirma för ett takbyte så vill man kunna känna sig trygg med att slutresultatet blir så bra som man förväntar sig att det ska bli. Vi på Takfix har av den anledningen en garanti på vårt arbete inom takläggningar.

 • Gör taket redo för hösten med takservice

  Augusti månad är nu snart här och hösten närmar sig med stora steg. Det kan nu vara bra att se över sitt tak så att det är i ett bra skick inför höstens hårdare väderförhållanden. Vi på Takfix ser över ditt tak i Stockholm och utför takservice och takunderhåll.

 • Flera fördelar med sedumtak i Stockholm

  De takmaterial som man kan välja till sitt tak i Stockholm är många. Ett val av takmaterial är ett så kallat sedumtak. Att välja sedum till sitt tak i Stockholm har ett flertal fördelar.

 • Ta del av vår kunskapsbank om tak

  I vår kunskapsbank om tak och takarbeten kan du läsa om allt från hur du på bästa sätt tar hand om ditt tak till hur lång tid som olika takmaterial håller och hur ett takbyte går till.