Dags att boka takomläggningen i Stockholm

April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

Våren passar bra till en takomläggning i Stockholm.

Läs mer här om våra tjänster inom takpapp, papptak & takomläggning i Stockholm

Våren passar bra för takomläggningar

Våren och sommaren är en bra tid för en takomläggning i Stockholm av den anledningen att temperaturerna har blivit högre och vädret generellt är bättre än under vinterhalvåret. När våren och sommaren kommer har man själv kanske också lite mer tid att ägna åt förbättringar på huset.

Inför en takomläggning i Stockholm ser man över takets skick för att veta vad som behövs göras. Vi kan hjälpa dig med en besiktning som resulterar i att vi vet vad som behövs göras på taket. Beroende på skicket kan det alltså röra sig om en takrenovering eller en hel takomläggning på ditt hus. Många gånger kan det löna sig att direkt byta hela taket.

Att göra en takomläggning på ditt hus i Stockholm för med sig flera positiva effekter. För det första är takomläggningen en investering som gör att skyddet mot väder och vind blir bättre. Sedan får huset också ett finare utseende efter en takomläggning. Takomläggningen kan på det viset lyfta hela husets känsla.

Takomläggningar och annat i Stockholm

Eftersom vädret blir bättre när våren och sommaren kommer kan det vara så att det är många som vill ha hjälp med olika typer av hantverksarbeten. Att planera in sin takomläggning i Stockholm i tid och kontakta oss redan nu kan därför vara bra.

Förutom takomläggningar och takrenoveringar kan vi på Takfix även hjälpa dig med allt från taktvätt och fasadtvätt till målning av tak och fasader. Hör gärna av dig för din hjälp eller för att veta mer om våra tjänster i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

  Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.