Dags att boka takomläggningen i Stockholm

April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

Våren passar bra till en takomläggning i Stockholm.

Läs mer här om våra tjänster inom takpapp, papptak & takomläggning i Stockholm

Våren passar bra för takomläggningar

Våren och sommaren är en bra tid för en takomläggning i Stockholm av den anledningen att temperaturerna har blivit högre och vädret generellt är bättre än under vinterhalvåret. När våren och sommaren kommer har man själv kanske också lite mer tid att ägna åt förbättringar på huset.

Inför en takomläggning i Stockholm ser man över takets skick för att veta vad som behövs göras. Vi kan hjälpa dig med en besiktning som resulterar i att vi vet vad som behövs göras på taket. Beroende på skicket kan det alltså röra sig om en takrenovering eller en hel takomläggning på ditt hus. Många gånger kan det löna sig att direkt byta hela taket.

Att göra en takomläggning på ditt hus i Stockholm för med sig flera positiva effekter. För det första är takomläggningen en investering som gör att skyddet mot väder och vind blir bättre. Sedan får huset också ett finare utseende efter en takomläggning. Takomläggningen kan på det viset lyfta hela husets känsla.

Takomläggningar och annat i Stockholm

Eftersom vädret blir bättre när våren och sommaren kommer kan det vara så att det är många som vill ha hjälp med olika typer av hantverksarbeten. Att planera in sin takomläggning i Stockholm i tid och kontakta oss redan nu kan därför vara bra.

Förutom takomläggningar och takrenoveringar kan vi på Takfix även hjälpa dig med allt från taktvätt och fasadtvätt till målning av tak och fasader. Hör gärna av dig för din hjälp eller för att veta mer om våra tjänster i Stockholm.

Nyhetsarkiv

 • Flera fördelar med tegeltak

  Det finns många typer av takmaterial som man kan ha på sitt tak i Stockholm. Ett klassiskt material som länge har använts till tak landet över är tegel. Det finns flera fördelar med att ha tegelpannor på sitt tak.

 • Dags att boka takomläggningen i Stockholm

  April månad är nu snart här och tiden har kommit att boka in vårens och sommarens takarbete i Stockholm med allt från mindre renoveringar till en total takomläggning.

 • Våren är tiden för snöröjning av tak i Stockholm

  Att ta hjälp med en snöröjning under vintertiden har ett flertal fördelar både för dig som är privatperson och för dig som är företagare. Nu när våren kommer finns det all anledning att ta hjälp med snöröjning av taket till din fastighet i Stockholm.

 • Vi mossbehandlar ditt tak i Stockholm

  Att ta hand om sitt tak är viktigt för att hållbarheten ska vara så lång som möjligt. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som förlänger takets livslängd är rengöring och mossbehandling av tak.