Boka in vinterns takskottning i Stockholm

Snön är kommer och julen har passerat.

I flera håll på landet snöar det och även i Stockholm, det kan därför vara bra att boka in hjälp för takskottning i Stockholm. Det finns flera anledningar till att det är bra att hålla taket på ditt hus i Stockholm borta från all snö under vintern.  

Om mycket snö samlas på taket finns det först och främst en stor risk att snön till slut släpper och faller mot marken. Olyckor kan då inträffa om någon exempelvis befinner sig nere på marken och får allt snö på sig. Därför vore det klokt att avlägsna snön på taket så att ingen på marken blir skadad. Vi på takfix skottar tak runt om i Stockholm och hjälper dig att avlägsna snön från taket genom takskottning. 

 

Stor efterfrågan på takskottare 

När det kommer till vädret är det svårt att föresäga när snön kommer, däremot när snön väl kommer stiger alltid efterfrågan på takskottare. Därför rekomentera vi att man alltid är förberedd och bokar in sin hjälp med takskottning i Stockholm så fort som möjligt. För dig som är fastighetsägare har du dessutom en skyldighet att ta bort snö och is som kan innebära en risk för fotgängare på offentliga platser. Om du tidigare inte har skottat snö på höga höjder rekommenderar vi att du tar hjälp av professionella för att undvika risken för olyckor som exempelvis halka på taket. 

 

Takskottning med licens 

På Takfix utför vi alla våra tjänster så effektivt och säkert som möjligt för att hjälpa dig och fotgängare på marken att undvika olyckor. Personalen på Takfix är utbildade för att kunna sköta säkra takskottningar med en licens enligt “Skotta säkert”.  

Hör gärna av dig om du vill veta mer!

Nyhetsarkiv