Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

Det är bra att boka takomläggning i Stockholm i god tid.

Läs mer även här om våra tjänster inom takomläggning och takrenovering i Stockholm

Renovering och omläggning av många slags tak

Bland de material som vi arbetar med när vi utför takomläggningar och takrenoveringar i Stockholm finns allt från tegel och betongpannor till plåt. Vi bygger även gröna tak, som exempelvis sedumtak. Vilken typ av takmaterial som man ska välja till vilken fastighet beror bland annat på förutsättningarna för den specifika fastigheten.

Vid en takrenovering så går man igenom taket och byter ut sådant som är i dåligt skick. Vid en hel takomläggning lägger man istället om hela taket. I samband med takarbetet så tar vi hand om allt från läggningen av takmaterialet till omhändertagandet av det avfall som uppstår samt montering av annat i anslutning till taket som exempelvis hängrännor och vindskivor.

Med ett renoverat eller ett helt nytt tak ser man till att skydda sitt hus i Stockholm och undvika framtida skador som kan uppstå om taket blir gammalt och slitet. Att se över sitt tak innan det blir för slitet är således en god idé.

Takrenovering och takomläggning i Stockholm

För att vara säker på att man får den hjälp som man vill ha med takrenovering eller takomläggning i Stockholm i vår och sommar kan det alltså vara bra att redan nu börja planera för takarbetet samt boka in sin hjälp.

Takfix har gedigen erfarenhet av takarbeten av olika slag i Stockholm. Hör gärna av dig för att veta mer och för att boka in din hjälp.

Nyhetsarkiv

 • Därför kräver sanering av eternittak rätt kunskaper

  Att hantera material som innehåller asbest kan innebära risker är troligen känt hos de allra flesta. Ett sådant material är ett eternittak. Men varför är det egentligen så farligt att hantera asbest?

 • Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

  Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

 • Så sköter du ditt sedumtak under vintern

  För att ett sedumtak och andra typer av gröna tak ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt finns det en del som är bra att ha i åtanke. Vinterhalvåret är nu här och det finns saker att tänka på gällande skötseln av ditt sedumtak i Stockholm.

 • Så utför du säker takskottning i vinter

  Vinterhalvåret har nu anlänt. När mycket snö faller ned och samlas på taket kan det bli nödvändigt med en takskottning. För att takskottningen ska gå säkert till finns det dock en del som det är bra att tänka på.

 • Snöskottning av tak - vet du vad som gäller?

  Vill du veta mer om snöskottning av tak och vad man behöver tänka på inför vintern som fastighetsägare? I vår kunskapsbank hittar du massor av information som rör snöröjning och skottning av tak.