Boka vårens takomläggning i Stockholm redan nu

Vi har nu gått in i ett nytt år och även om våren och sommaren kan kännas avlägsen kan det vara en god idé att redan nu boka in sin hjälp med vårens takomläggning i Stockholm. Takfix utför takbyten och takrenoveringar med många typer av takmaterial.

Det är bra att boka takomläggning i Stockholm i god tid.

Läs mer även här om våra tjänster inom takomläggning och takrenovering i Stockholm

Renovering och omläggning av många slags tak

Bland de material som vi arbetar med när vi utför takomläggningar och takrenoveringar i Stockholm finns allt från tegel och betongpannor till plåt. Vi bygger även gröna tak, som exempelvis sedumtak. Vilken typ av takmaterial som man ska välja till vilken fastighet beror bland annat på förutsättningarna för den specifika fastigheten.

Vid en takrenovering så går man igenom taket och byter ut sådant som är i dåligt skick. Vid en hel takomläggning lägger man istället om hela taket. I samband med takarbetet så tar vi hand om allt från läggningen av takmaterialet till omhändertagandet av det avfall som uppstår samt montering av annat i anslutning till taket som exempelvis hängrännor och vindskivor.

Med ett renoverat eller ett helt nytt tak ser man till att skydda sitt hus i Stockholm och undvika framtida skador som kan uppstå om taket blir gammalt och slitet. Att se över sitt tak innan det blir för slitet är således en god idé.

Takrenovering och takomläggning i Stockholm

För att vara säker på att man får den hjälp som man vill ha med takrenovering eller takomläggning i Stockholm i vår och sommar kan det alltså vara bra att redan nu börja planera för takarbetet samt boka in sin hjälp.

Takfix har gedigen erfarenhet av takarbeten av olika slag i Stockholm. Hör gärna av dig för att veta mer och för att boka in din hjälp.

Nyhetsarkiv

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.

 • Takfix i Coronatider

  Vi på Takfix tar våra kunders och vår personals hem, familjer och hälsa på största allvar nu i dessa kristider. Vi utför takläggning med omsorg och försiktighet.

 • Hög tid att boka sommarens takarbete i Stockholm

  Våren är nu äntligen här och för dig som vill ha hjälp med en takrenovering eller en takomläggning i sommar kan det vara en god idé att nu börja planera för arbetet och höra av dig för att boka ditt takarbete i Stockholm.

 • Se över ditt tak med en takbesiktning

  Under vinterhalvåret utsätts ett tak för särskilt hårda väderförhållanden med både vind, regn, snö och is. När våren sedan kommer kan det därför vara bra att se över taket och fixa till eventuella brister. Vi på Taxfix gör takbesiktningar runt om i Stockholmsområdet.

 • Nu är det vår och därmed dags att se över fasaden

  Nu när solen skiner är det perfekt läge att se över dom där sakerna som man alltid skjuter på. Sommaren är den bästa tiden att se över fasaden eftersom det inte får vara för kallt eller fuktigt om du behöver måla. Kanske finns det något hos dig som behöver ses om?