Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

Fasadarbete som skyddar fasaden

Det finns flera fördelar med att utföra olika sorters fasadarbete i Stockholm. Inte bara för att fräscha upp husets yttre, utan även för att förlänga takets livslängd och hållbarhet. Vid exempelvis målning och rengöring av sin fasad skyddar man fasaden mot väder och vind och gör den även tåligare mot angrepp av mossa och mögel. Detta eftersom att en smutsig fasad lätt blir grogrund för mögel. En fasad utan smuts skyddar även bättre mot regn genom att den lättare håller sig torr. I och med detta håller fasaden även värmen i huset på ett bättre sätt under de kallare månaderna på hösten och vintern.

 

Vi utför olika fasadarbeten under sommaren

Under sommaren hjälper vi på Takfix dig med fasadarbeten som fasadmålning och fasadtvätt. När det gäller tvätt av fasad erbjuder vi rengöring med en högtryckstvätt med en teknik som bygger på rent vatten. Att rengöra med högtryckstvätt ser man till att få fasaden riktigt ren och avlägsnar smuts och påväxt som mossa och alger. Att använda sig av rengöringen med rent vatten på fasaden är en miljövänlig och skonsam metod som inte sliter för mycket på fasaden när den tvättas rent. Detta är då 100% kemiskt rent vatten som används i processen.

 

Kontakta oss för hjälp med ditt fasadarbete

Det finns alltså flera fördelar med att ta hand om sitt tak och få bort smuts och mossa genom att tvätta taket.  Har du frågor eller vill anlita oss för ditt fasadarbete i sommar är det god tid att kontakta oss redan nu!

Trevlig sommar!

Nyhetsarkiv

 • Boka in din takläggare för 2021 redan nu!

  Vi är nu inne i 2021 och vi på Takfix vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Du som har planer på att lägga om taket i vår är det hög tid att redan nu boka in din takläggare. Det har blivit allt mer populärt att byta tak under våren vilket gör att efterfrågan på takläggare snabbt skjuter i höjden. Genom att vara ute i god tid ser du till att du får din takomläggning gjord innan sommarens varma dagar!

 • Faror med snötäckta tak

  Nu är vi inne i slutet av december månad och såhär under vinterhalvåret kan det samlas mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.

 • Så tar du hand om sedumtaket under vintern

  Vi befinner oss nu i sluttampen av hösten och snart väntar mörkare dagar, kyla och snö. När det kommer till sedumtak finns det särskilda skötselråd att följa under vintertid för att se till att sedumplantorna mår så bra som möjligt under hela vinterhalvåret.

 • Takskottning inför vintern 2020/2021

  Vi är nu inne i mitten av oktober månad vilket innebär att det nu är hög tid att börja planera in vinterns snöskottning på tak i Stockholm. Vinter blir det alltid och snön kommer oftast olägligt! Därför kan det vara en god idé att ligga steget före och redan nu boka in ett abonnemang för takskottning i Stockholm inför vinter 2020/2021.

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.