Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

Fasadarbete som skyddar fasaden

Det finns flera fördelar med att utföra olika sorters fasadarbete i Stockholm. Inte bara för att fräscha upp husets yttre, utan även för att förlänga takets livslängd och hållbarhet. Vid exempelvis målning och rengöring av sin fasad skyddar man fasaden mot väder och vind och gör den även tåligare mot angrepp av mossa och mögel. Detta eftersom att en smutsig fasad lätt blir grogrund för mögel. En fasad utan smuts skyddar även bättre mot regn genom att den lättare håller sig torr. I och med detta håller fasaden även värmen i huset på ett bättre sätt under de kallare månaderna på hösten och vintern.

 

Vi utför olika fasadarbeten under sommaren

Under sommaren hjälper vi på Takfix dig med fasadarbeten som fasadmålning och fasadtvätt. När det gäller tvätt av fasad erbjuder vi rengöring med en högtryckstvätt med en teknik som bygger på rent vatten. Att rengöra med högtryckstvätt ser man till att få fasaden riktigt ren och avlägsnar smuts och påväxt som mossa och alger. Att använda sig av rengöringen med rent vatten på fasaden är en miljövänlig och skonsam metod som inte sliter för mycket på fasaden när den tvättas rent. Detta är då 100% kemiskt rent vatten som används i processen.

 

Kontakta oss för hjälp med ditt fasadarbete

Det finns alltså flera fördelar med att ta hand om sitt tak och få bort smuts och mossa genom att tvätta taket.  Har du frågor eller vill anlita oss för ditt fasadarbete i sommar är det god tid att kontakta oss redan nu!

Trevlig sommar!

Nyhetsarkiv

 • Boka in höstens takunderhåll!

  Vi är nu inne i mitten av september månad och hösten vilar precis runt hörnet. Då kan det vara dags att boka in höstens takunderhåll för att stärka taket mot höstens hårda väder och vind.

 • Hyr ställning hos oss på Takfix!

  Förutom tjänster inom takarbeten och takrenoveringar hyr vi på Takfix ut byggnadsställningar i Stockholm. Oavsett om ni är ett företag eller privatperson erbjuder vi ett helhetsansvar för uthyrning av ställningar som inkluderar både dimensionering och montering.

 • Boka in sommarens fasadarbeten i Stockholm!

  Vi är nu inne i juni månad vilket betyder att sommaren äntligen är här. En av de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när sommarens varma temperature kommit är fasadarbeten för att fräscha upp husets yttre!

 • Tvätta taket för längre livslängd

  För många husägare kommer sommaren 2020 bli annorlunda och mer tid spenderas hemma. Då kan det vara ett bra tillfälle att passa på att se över sitt hus lite extra.