Behöver du hjälp med takrenovering i Stockholm?

Har du ett tak som inte har fått någon kärlek under en lång tid?

Då kan det vara på tiden att ge taket lite kärlek genom en takrenovering i Stockholm! Det är viktigt att man tar hand om sitt tak, då taket utsätts för störst påfrestningar av olika väderförhållanden. Allt ifrån regn, vind, snö och stekande sol. För att förhindra ett läckage och andra skador rekommenderar vi att du aktivt kontrollerar ditt tak. Detta kan hjälpa dig att spara pengar i stället för att betala en sanering och reparation av ett tak som inte sitter tätt.

 

Tips hur du kontrollerar ditt tak

 

Här kommer tips på hur du kan kontrollera ditt tak för att förebygga problem. En av de viktigaste sakerna man bör se över är pannor plåtar och beslag. Det är viktigt att dem är hela och sitter tätt men även att underlagspappen och läkten under pannorna är i gott skick. Du kan även leta efter tecken på fukt eller läckage inifrån vinden. Visar det sig att du hittar skador kan det vara en god idé att utföra en takrenovering i Stockholm. Om du är osäker och inte vet hur du ska gå till väga kan du alltid vända dig till oss för att få hjälp.

 

Välj rätt materialval för din takrenovering

 

Materialet du väljer spelar stor roll hur lång livslängden blir på taket. Man kan byta ut det befintliga takmaterialet mot ett nytt. Det är dock viktigt att man väljer rätt. Väljer man ett takmaterial som inte är passande kan konstruktionen behövas förstärkas.

 

Hur fungerar en takrenovering i Stockholm?

 

En takrenovering i Stockholm går till på det viset att man helt enkelt byter ut delar av taket som är skadade eller i dåligt skick. Efter att takrenoveringen är klart förekommer det oftast mycket avfall. Vi ser alltid till att ta hand om det genom exempelvis återvinning eller återbruk. Vi på Takfix har personal med lång erfarenhet och rätt kompetens för att kunna utföra högkvalitativa lösningar. Som kund kan du känna dig säker med att anlita oss. Vi lämnar alltid garanti på att vårt arbete är ordentligt utfört, för att taket ska ha en lång livslängd.

Nyhetsarkiv

  • Renovera taket och få ner energiförbrukningen

    Ingen har väll missat de höga elpriserna som sprider sig genom Sverige! Vi kan läsa på webben och i tidningar hur vi som bostadsägare kan effektivisera och med smarta knep spara in på energi för att få ner kostanden på hushållets energiförbrukning. Sällan pratar någon om fastighetens tak. Visst, det är en stor och dyrare investering, men taket på din fastighet finns där för att skydda och isolera året om och är en stor nyckelfaktor för att ge din bostad det skydd den behöver.

  • Så vet du att det är dags för takomläggning

    Alla tak behöver förr eller senare bytas ut. Hur lång livslängd ett tak har beror på flera olika faktorer. Det som påverkar är bland annat vilket material taket är i.

  • Solceller och takrenovering

    Allt fler hushåll har tagit steget till solenergi och installerat solceller på sina fastigheters tak.