FAQ

Välj kategori för att bläddra bland relevanta frågor.

Byggställningar Visa alla frågor

Hur transporteras ställningarna?

HUR TRANSPORTERAS STÄLLNINGARNA?

Ställningarna transporteras på en smidig släpvagn. Varje släp rymmer 114 kvm byggställning. Ställningssläpet är utformat så att man lätt kan komma åt alla delar.

OM DU VILL HÄMTA BYGGSTÄLLNING SJÄLV

Du behöver bara en dragkrok på bilen. B-körkort räcker. Släpet har en registrerad totalvikt på 1300 kg och är bromsat. Att bygga ihop våra ställningar är inte svårt. Och om du behöver räkna ut hur mycket byggställning du behöver, så har vi programvara för detta. Med den kan du enkelt "skräddarsy" din beställning och inte behöva få onödigt mycket delar - villket i sin tur betyder mer vikt att frakta och bära.

TÄNK PÅ BYGGARBETSPLATSEN OCH TILLGÄNGLIGHETEN

Vissa byggarbetsplatser kan vara svåra att nå med bil, för att inte nämna bil med släp. Då kanske du behöver parkera en bit bort. Då kan valet av byggställning spela roll. Aluminiumställningar är betydlig lättare i vikt än stålställningar, vilket kan påverka ditt val av ställning. Däremot kan ditt projekt ställa höga krav på tung belastning. Då kanske du måste välja stålkonstruktion ändå.

Om det gäller montering inomhus i en mässhall, så fungerar rullställningar bra. Ett hyfsat jämt underlag gör att man kan rulla runt dem även på relativt små utrymmen utan att behöva belasta ryggen med tunga lyft.

VI KAN LEVERERA OCH MONTERA STÄLLNINGAR I STOCKHOLM

Självklart kan vi ombesörja leveransen av byggställningar till er, och även montering om ni så önskar. Vi är vana vid detta arbete och kan arbeta snabbt och effektiv. Vår mångåriga erfarenhet ger dig som kund en extra trygghet och du kan fokusera på ditt arbete, utan att monteringen av byggställningar blir en distraherande faktor. Våra kunder brukar finnas i området kring Stor-Stockholm. Vi utför arbeten både åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Ta kontakt med oss och berätta om ditt kommande projekt så kan vi hjälpa dig med ställningar efter dina önskemål.

Vill du bli uppringd?

Fyll i ditt namn, e-post/telefonnummer samt ärende så kontaktar vi dig

Integritetspolicy