När är det dags för takservice i Stockholm? 

15 november 2021
När är det dags för takservice i Stockholm? 

Taket är den del av huset som får ta mest stryk. Detta kan dels bero på olika väderförhållanden såsom regn, sol, snö och vindar. Ett mycket hjälpsamt tips är då att ha en regelbunden översyn av taket en till två gånger per år för att säkerställa att taket mår bra. Med regelbunden takservice sparar du mycket pengar, och förhindrar andra oförutsedda problem och kostnader. På Takfix erbjuder vi dig ett serviceavtal för regelbunden takservice i Stockholm. För att säkerställa att ditt tak håller så länge som möjligt. I serviceavtalet ingår det dessutom en inspektion för att se o det finns tecken på fuktskador. Vid utförande av takservice sammanställs sedan resultatet i ett dokument som ni får ta del av. 

Takservice och takunderhållning bidrar till flera fördelar 

Vi rekommenderar starkt att man har en regelbunden översyn av taket. För att kunna känna sig förberedd på det underhållsarbete som kommer bli nödvändigt framöver. Med regelbunden översyn kan onödiga kostnader stoppas i tid, för att åtgärdas innan det blir värre. En annan fördel med takunderhållning är att utseendet på taket ser mycket fräschare och bättre ut. 

Olika sätt att underhålla taket 


Utöver takunderhållning och takservice finns det även andra tips och metoder för att förbättra och förlänga livslängden på taket. Exempelvis finns det tjänster såsom takskottning och tvättning av tak som förlänger takets hållbarhet. Takskottning är bra för att få bort den tunga snön och tvättning av tak är bra för att få bort mossan. 

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig! 


Vi på Takfix hjälper dig gärna med takservice i Stockholm.  Oavsett om du har tegel, plåt eller papptak så har vi den erfarenheten som krävs för att underhålla ditt tak. Kontakta oss om du vill ha mer information kring takservice och takunderhållning. 

Tags: