• Sedumtak är ett miljövänligt och vackert alternativ. 
  Kontakta oss om du vill veta mer om gröna tak.

 • Målning av träfasad, plåtfasad och putsfasad i Stockholm

 • Ett nytt tak höjer fastighetsvärdet och ger ett snyggt intryck men det ska framförallt ge ett bra skydd mot väder och vind.

 • Proffs på taksäkerhet - Vi kontrollerar ditt tak och monterar det som behövs för att förhindra fall eller ras.

Experter på takläggning och takrenoveringar - Din takfirma i Stockholm

- Takfix - takfirman som FIXAR TAKen I STOCKHOLM

Vi är ett takföretag i Stockholm som har många års erfarenhet av branschen vilket gör att vi alltid garanterar hög kvalité och trygga lösningar på vår service och vårt arbete.

Vår takfirma utför takläggning, renovering och reparationer av tegel-, plåt- och papptak. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi är proffs på att byta tak, takläggning och renovering! 

takläggning i hela Stockholm

Om ditt tak är skadat eller om det börjar bli gammalt så livslängden är slut så lönar det sig förmodligen bättre med en takläggning än att reparera. Som takläggare hjälper vi dig med en analys och ger förslag på åtgärd. Ofta är takomläggning det bättre alternativet. Takläggning är en stor och viktig investering som kräver analys. Men även om det kostar en del spar man pengar i längden och det höjer samtidigt värdet på fastigheten.

Ska du lägga om taket eller behöver hjälp med takläggning, då hjälper vi dig från planering och budget, genomförande och ställning fram tills allt är klart med avvattning och taksäkerhet. Kontakta någon utav våra takläggare idag för mer information eller för en kostnadsfri offert.

 
 

Takläggning

 

Takservice

 

Sedumtak

 

Taksäkerhet

Ska du köpa sedumtak? - Vi lägger gröna tak och sedum!

Vi samarbetar med världens största producenter av sedumsystem. Sedummattorna odlas med sedumtyper som är anpassade för nordiskt klimat. Hos oss kan du enbart köpa sedumtak ihop med att vi utför arbetet, vi är inte en återförsäljare.

Byta tak? - Vi fixar det!

Takfix är en takfirma som vänder sig till dig som vill ha hjälp med takläggning, renovering, tvätt och målning eller annat underhåll av tak. Våra takläggare har gedigen kunskap och erfarenhet och följer de lagar och regler som finns för att kunna utföra vårt arbete på ett säkert sätt.

Är du osäker på vilket skick ditt tak har så kan vi hjälpa dig med en bedömning och föreslå de åtgärder som passar bäst i ditt fall.

Takarbeten - Privat, BRF & företag

Vi utför arbete som takläggare i hela Stockholm åt både privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. För privatpersoner hjälper vi så du får rotavdrag på de takarbeten och takläggning vi utför.

För privatpersoner och villaägare står vi oftast för helhetslösningar från första besök till färdigt tak. Vi hjälper med allt från enkel takskötsel och rengöring till komplett takbyte med ev krav på bygglov och taksäkerhetsinstallationer. Med andra ord, vi tar hand om allt från början till slut när du ska byta tak!

Takläggare med hög kompetens

Vi på Takfix värderar våra takläggare och medarbetare högt; deras kunskap är vår styrka! All vår personal är anställd av oss och uppfyller våra krav för erfarenhet och utbildning. Vi vill att våra kunder ska kunna känna sig trygga i att anlita oss, både utifrån vår kompetens men även våra rekommenderade arbetssätt, moderna redskap och ordentlig skyddsutrustning.

Kunder i hela Stockholmsregionen

Våra kunder finns främst i Stor-Stockholm och företaget växer i stadig takt. Eftersom Takfix endast använder sig av egenanställd arbetskraft, som är utbildad efter våra önskemål och krav, kan vi hålla en hög standard på alla våra tjänster till våra uppdragsgivare.

Vi har Trygg-Hansas firmaförsäkring, näst högsta kreditvärdighet och godkänd F-skatt.

 

Vi arbetar med miljön i fokus

Vi anser att man ska vara snäll mot naturen och därför har vi satt upp höga krav på vårt arbete för att gynna miljön. 

Våra verktyg och maskiner är alla av toppkvalité och ger ett miljövänligt och kostnadseffektivt resultat.

Nyheter

 • Boka in vårens taktvätt!

  Vi är nu inne i april månad och våren är äntligen här! En utav de tjänster som vi erbjuder i Stockholm som passar bra när vårens varmare temperaturer kommer är en taktvättning. Alger, mossa, lav och andra typer av påväxt sliter på taket och kan ge ett försämrat skydd. Genom att utföra er taktvätt ser man till att taket är fritt från skadlig påväxt och på så sätt ger man taket en längre livslängd.

 • Våren är här – dags att se över taket!

  Nu när solen lyser och temperaturerna stiger är det perfekt läge att se över de där sakerna som man kanske alltid skjuter på. Våren är nämligen bästa tiden att se över sitt tak! Med regelbundet underhåll kan du förlänga takets livslängd, förebygga vattenskador och därmed undvika oväntade kostnader.

 • Takrenovering i Stockholm

  Funderar du på att renovera taket till vår? Vi på Takfix hjälper dig med takrenovering i Stockholm. Det är viktigt att ta hand om taket eftersom påfrestning från väder och vind skadar taket. Se även till att ha ett öga på taket för att undvika läckage och andra skador.  

 • Boka in din takläggare för 2021 redan nu!

  Vi är nu inne i 2021 och vi på Takfix vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året. Du som har planer på att lägga om taket i vår är det hög tid att redan nu boka in din takläggare. Det har blivit allt mer populärt att byta tak under våren vilket gör att efterfrågan på takläggare snabbt skjuter i höjden. Genom att vara ute i god tid ser du till att du får din takomläggning gjord innan sommarens varma dagar!

 • Faror med snötäckta tak

  Nu är vi inne i slutet av december månad och såhär under vinterhalvåret kan det samlas mycket snö på taket, vilket kan innebära en del risker. För att undvika faror med för mycket snö på taket finns det dock en del som kan göras.